Tartsd karban a kocsidat, hogy ne kerülj a hírekbe

A hírekben sajnos egyre többet hallani autóbalesetekről. Ezek persze, legfőképp a súlyosabbak, a legtöbbször a gondatlan vezetés, a rossz útkörülmények vagy látásviszonyok, esetleg a sofőrök türelmetlenségének következményei, de mindezek mellett a gépkocsi megfelelő karbantartásának hiánya is okozhat kellemetlen utakat. Éppen ezért, bár magától értetődőnek tűnik nagyon fontos hangsúlyozni, hogy figyeljünk oda a kocsink jelzéseire, és még a nagy kapkodásban se feledkezzünk meg a gumik, a motorolaj és a benzinszint ellenőrzésről, hogy elkerüljük az esetleges út kellős közepén történő lefulladást, vagy a lapos kerék okozta baleseteket. Természetesen az se mindegy milyen minőségű termékeket használunk a kocsinkhoz. Szerencsére városszerte több autósbolt is a rendelkezésünkre áll, ahol beszerezhetjük a megfelelő motorolajat, hűtőfolyadékot, fékfolyadékot, stb.

Egy ilyen autósbolt például az Olajwebshop, amely ugyan webáruházként is üzemel, és országos házhoz szállítást vállal, a boltjaikat Budapest négy pontján is megtalálhatjuk, pontosabban Kelenföldön, Óbudán, Újpesten és Kőbányán. Én a kelenföldibe járok, mert hozzám az esik a legközelebb, és azt kell mondjam, még sosem ért csalódás, ha bementem. Az ott dolgozók egytől egyig szakértői a kocsikba való kenőanyagoknak, amely a cég fő profilja. Eddig bármilyen kérdéssel fordultam hozzájuk, mindig tudtak segíteni. Nem egyszer előfordult, hogy olyan motorolajra volt szükségem, amelyet nem találtam meg a webáruházon szereplő termékek között, de bementem az üzletbe, és egyeztetés után a cég beszerezte nekem. Már eleve azért is szeretek odajárni, mert az ott dolgozók mindig ellátnak valamilyen extra jó tanáccsal, de ráadásul biztosan tudom, hogy az Olajwebshoptól mindig azt kapom, amiért fizetek. Előfordult már, hogy figyelmetlenségből nem a megfelelő terméket vásároltam meg, amire csak három hét után jöttem rá, de az üzlet egy hónapos garanciáját kihasználva, gond nélkül vissza tudtam cserélni a terméket.

autósbolt

Legelső alkalommal, amikor bementem még friss jogsis voltam, és nem igazán voltam otthon motorolaj témában, de az eladó nem csak hogy ott helyben segített, de a figyelmembe ajánlotta a weboldalukon található alkalmazást, amely segítségével otthonról is könnyedén megtalálhatom a kocsimba való olajat. Mivel jó pár márka termékeit forgalmazzák, hamar megtaláltam a nekem leginkább megfelelőt, amely ár-érték arányban is a legjobb volt.

Persze az Olajwebshop nem csak motorolajokkal és más kenőanyagokkal foglalkozik, kapható még náluk többek között levegő-, üzemanyag- és pollenszűrő is, illetve gyújtógyertyák, adalékok, és egyéb kiegészítő termékek is. Természetesen ezekkel kapcsolatban sem hagyják a vásárlóikat információ nélkül. Biztos vagyok benne, hogy ha valaki egyszer náluk vásárol, jó élménnyel jön ki a boltból, és eszébe se fog jutni máshova menni a későbbiekben.

Ami szintén hasznos lehet, az az online autósmagazinjuk, amelyek közt érdekes, és nem utolsó sorban informatív bejegyzéseket olvashatunk.

Ha neked se mindegy, milyen anyagokkal látod el az autódat, és szeretnél szakértői tanácsokkal gazdagodni, akkor az Olajwebshopnál a legjobb helyen jársz.