Még a nyomtatásnál is lehetünk környezettudatosak!

A hírek már napi szinten foglalkoznak a bolygónk kizsákmányolásával. Sajnos annyira érzéketlenek lettünk ezzel kapcsolatban, hogy már nem hisszük el, hogy mi is tehetnénk azért, hogy megmentsük az otthonunkat. 

Pedig ha nem mi, akkor ki tudná visszafordítani ezt a katasztrofális helyzetet?

Igenis a legapróbb lépések is hatalmasat nyomnak a latba ezért nem szabad félvállról vennünk az ilyen hír spotokat.

Számít a villany lekapcsolása, a műanyagszatyrok elhagyása és a mértékletesség.

Vannak az életünkben olyan dolgok, amiket nem tudunk, vagy akár nem is akarunk kikerülni, de akkor is érdemes úgy gondolkodnunk, hogy mi és a bolygónk is jól járjon.

Nyomtatásnál például nem mindegy, hogy egy-egy dokumentumot vagy képet mire nyomtatunk. Egy fotópapír a speciális fejlesztésének köszönhetően kevesebb tintát szív magába, így kevesebb festékanyagot használunk a nyomtatópatronból, ezáltal sokkal több képet tudunk majd előállítani.

Ha pedig a lehető legideálisabb választást szeretnénk megtalálni, akkor azt csakis egy olyan helyen tudjuk megtenni, mint a Nyomtatóalkatrész webshopja, mivel rengeteg különféle tulajdonságú fotópapír között tudunk válogatni. Választhatunk fényeset vagy matt hatásút, amennyiben lényeges a g/m2 mutató, úgy aszerint is kereshetünk. Rászűrhetünk márkákra is, mint például az Epson vagy HP, de a darabszámokhoz vagy épp a méretekhez igazodva is válogathatunk.

Ha nem lennénk biztosak abban, hogy megfelelő papírt választottunk, a termékre kattintva bővebb információt kapunk a felhasználási javaslatáról. Ez segít eligazodni a fotópapírok útvesztőjében.

A termék oldalán, de akár a listanézetben is hamar feltűnhet a a mennyiségi kedvezmény. Ez annyit takar, hogy több dolog vásárlása esetén kedvezőbb áron juthatunk hozzá a kiválasztott árucikkekhez. És ez már 2 darabtól él, 3 vásárlása esetén pedig még tovább csökkennek az árak. Ráadásul ehhez a kedvezményes feltételhez nem kell egy azon dologból többet vásárolnunk, ugyanis össze is vonható eltérő cikkek esetén.

És a kedvezmények sora itt nem ér véget, mivel ingyenes szállítást biztosít a Nyomtatóalkatrész számunkra anélkül – mint más webshopokban manapság szokványos, – hogy magas vásárlási limithez kötnék.

A szállítás általánosságban 1 és 4 nap között mozog. A termékeknél ezt különféle szimbólumokkal jelölik. A zöld pipa jel esetén 1-2 napot ígérnek, kék pipa esetén maximum 4 nap múlva foghatjuk kezünkben a rendelésünket. A narancssárga homokóra jel további egyeztetést igényel a céggel, de így is gyors kapcsolatfelvételre számíthatunk.

Mindig van lehetőségünk tenni a jobb és szebb jövőért. Vásároljunk átgondoltan! Ebben garantáltan partnerünk lesz a Nyomtatóalkatrész!