Hírül adtam a barátnőimnek, milyen klassz táskawebáruházat találtam

Elég sok barátnőm van. Sokfélék, sokféle élettel, vannak, szinglik, házasok, gyerekesek. Hellyel-közzel sikerül is fenntartani a kapcsolatot, bár persze személyesen nehezebb, de igyekszünk időt szakítani egymásra, ha másra nem is de egy gyors kávéra mindig van időnk. Ilyenkor persze az egyik fő kérdés a „Mizujs?”

Én a jó híreket szeretem megosztani, úgyis annyi szörnyűség van a világban, háború, járvány, természeti katasztrófák…. Inkább érdekel, hogy kinek miben jeleskedik a gyermeke, vagy hogy hol érdemes megrendelni a legfinomabb csokitortát.

Legutóbbi ilyen barátnős találkozónk alkalmával a csajoknak a www.annataska.hu weboldalt mutattam meg, és elújságoltam, hogy mennyire elégedett voltam legutóbb, amikor itt vásároltam.  Az
Anna Táska Webáruház – Márkás Táskák egy helyen! engem már első alkalommal megnyert és biztos voltam benne, hogy fogok még itt vásárolni.

Éppen pihentem és a telefonomat lapozgattam, amikor eszembe jutott, hogy kellene valami táskát néznem. Esküvőre voltunk hivatalosak, és a ruhám és cipőm is megvolt már, ám alkalmi táskákban eléggé szűkölködtem. Ami megtalálható volt a gardróbban az eléggé kopott vagy ódivatú volt már, vagy egyáltalán nem passzolt a ruhámhoz, és a cipőmhöz, amit a lagzin szerettem volna viselni.

Így akadtam az Anna Táska webáruházra, és nagyon tetszett, amit ott láttam. Olyan klassz darabokat találtam, hogy nem az volt a gond, hogy nincs az elképzelésemnek megfelelő táska, hanem inkább az, hogy túl sok minden tetszik és nehezen tudok választani a szebbnél-szebb táskák között. Emellett alacsony árak, és gördülékeny kiszolgálás is jellemzik ezt a webáruházat.

A webshopban találhatunk kézi-, test- és válltáskákat, de aki hátitáskát, borítéktáskát keres, minden bizonnyal találni is fog. Nemcsak nők, de férfiak számára is nagyon bőséges a kínálat, sőt még uniszex darabok is vannak.  A táskák mellett övek, pénztárcák, neszesszerek és táskarendezők is vannak a kínálatban melyek stílusban és anyagban is nagyon változatosak.  Nekem éppen az volt a legszembetűnőbb, hogy bármilyen alkalomra vagy öltözékhez keresnék is táskát, itt biztosan sikerrel járnék.  Ezúttal sem volt másképpen. A lagzira szánt ruhám sötétkék, a cipőm szürke volt, így én is valami szürkésebb árnyalatú elegánsabb táskát kerestem kisebbet, amiben persze csak a legszükségesebb dolgok férnek el. Nem is kellett sokat keresgélnem, meg is találtam szinte rögtön az elképzeléseimnek megfelelő darabot. Egy Marco Tozzi márkájú, szürke-ezüst színháztáskát választottam ki, amely remekül passzolt a cipőmhöz.

Egyébként, az Anna Táskánál olyan márkák sorakoznak fel, mint az Anekke, Bugatti, Tamaris vagy a Jana. Ezen márkák szerelmesei szinte dúskálhatnak a kínálatban, és esetükben a keresés is rendkívül egyszerű, hiszen a legnépszerűbb márkák a webáruházban külön menüpontot kaptak. Egyébként, ha „csak” nézelődünk, szűrők segítségével könnyedén el tudunk igazodni a sok-sok termék között.

Anna Táska Webáruház - Márkás táskák egy helyen!

Ami még nagyon szembetűnő volt a széles választék mellett, az az, hogy mennyire kedvező áron lehet hozzájutni egy-egy termékhez az annataska.hu táskawebáruházban. Szinte minden termék kedvezményes áron kapható, 5%-10%-os vagy akár 20%-os kedvezménnyel is. Ha további kedvezményeket szeretnénk érvényesíteni vásárlásainkkor, érdemes regisztrálni a webáruházba, mert ilyenkor hűségprogramban is részt vehetünk.

Én is így tettem, és meg is rendeltem magamnak a kinézett színháztáskát az alkalomra. Büszkén mutattam meg a csajoknak, hogy milyen szép új darabra tettem, szert, mennyire kedvező áron. Ahogy ez a hír körbement, az Anna Táska Webáruház – Márkás Táskák egy helyen! több új vevőt is szerzett magának rövid idő leforgása alatt.