Ha a vízszerelés árak az egekben, tudok egy jó megoldást!

Néha bizony rendesen fel tudok háborodni tőle, milyen méltatlanul magas ára van bizonyos szolgáltatásoknak. Annak ellenére természetesen, hogy az elért eredmény aztán nem igazán lesz az, amire az ember szívesen kifizetne annyi pénzt. Számos olyan felújítási projektet megéltem már életem során, amikor azt mondtam: bárcsak magam csináltam volna! És bizony számos esetben úgy végződött aztán a történet, hogy inkább egyedül álltam neki a kisebb felújításoknak, mert egyszerűen sajnáltam rá azt a rengeteg pénzt, amit ezért kidobok az ablakon. Merthogy (sajnos) nagyon sokszor tapasztaltam, hogy mindez valóban kidobott pénz csupán. Ha elmesélném, hányszor álltam neki saját kezűleg “utána javítani” a szerelők munkájának, miután elhagyták a lakásomat, itt ülnénk napestig… Szerencsére azonban azóta találkoztam egy megbízható szerelőgárdával, és alig várom, hogy bemutassam nektek őket!

vízszerelés árak
A vízszerelés árak olykor az egekbe tudnak szökni, ezért már-már megszoktam, hogy mindent magam javítok meg otthon

Minőségi munka és barátságos vízszerelés árak: ez a vizgazfutesszerelo24.hu!

Ha ugyanis minőségi munka és barátságos vízszerelés árak tekintetében is jó kombinációt kerestek, akkor bizony feladtátok a leckét magatoknak. De semmi sem lehetetlen! A vizgazfutesszerelo24.hu csapatát jó szívvel ajánlom mindenkinek, ők bizony tudják, hogyan varázsoljanak fából vaskarikát úgy, hogy az ügyfélnek sem megy rá a fél havi fizetése! Ez a csapat ugyanis szó szerint szinte bármit képes megoldani – nem is mernek lehetetlent! Egy teljesen véletlenszerű találkozás adta az ismeretségünket. Épp egy csaptelep cserével szenvedtem ugyanis, amikor az egyik ismerősöm a figyelmembe ajánlotta a csapatot. Akkor már jó pár szerelővel dolgoztam életemben, ezért kétkedve fogadtam a újabb nagyszerű ajánlást, akikkel mindenképpen érdemes felvenni a kapcsolatot. Hány ilyet hallottam már, gondoltam magamban, de végül csak felnéztem a honlapjukra. Ne halogassátok és tegyetek így ti is, nem fogjátok megbánni!

Letisztult dizájn, felhasználóbarát felület és egy nagyon informatív bemutatkozás fogadott. A csapatról a honlapon azt írták, több, mint 30 éves szakmai múltra tekintenek vissza, és non-stop elérhetőek Budapesten és Pest megyében. Eddig ígéretesen hangzott, amit olvastam, így hát picit mélyebben is belenéztem a csapat profiljába. Úgy tűnt, tényleg mindenben van tapasztalatuk, ami csak vízszereléssel kapcsolatos. Többek között csaptelep cserével is foglalkoztak, aminek persze akkor nagyon megörültem. De vállalják például kádak, WC-k javítását vagy cseréjét, szerelnek fűtést, javítanak és karban tartanak kazánokat, lecserélik a radiátort, ha kell. Sőt! Csőtörés vagy dugulás esetén is bevethetők. A kertes házzal rendelkezők pedig biztosan örömmel fogják hallani, hogy a fagycsappal kapcsolatos munkálatokat is rábízhatják a csapatra.

Tettem egy próbát és felhívtam a honlapon megadott telefonszámot. Az ügyintézővel folytatott telefonbeszélgetést követően a kollégák valóban egy órán belül kint voltak a helyszínen, és nagyon hamar és szakszerűen ellátták a feladatot, amivel addig egyedül bajlódtam. Vízszerelés árak tekintetében is nagyon elégedett vagyok velük. A telefonon ugyanis előzetesen ingyenes tanácsadásban volt részem,. Mindenről tájékoztattak, hogy mire érdemes odafigyelnem majd a jövőben, ha hasonló problémát tapasztalok. Amin azonban meglepődtem, hogy a csapat nem számított fel kiszállási díjat arra hivatkozva, hogy történt munkavégzés helyszínen, így elég, ha annak a díját megfizetem! Ráadásul a munkálatok elvégeztével olyan számlát kaptam, amelyet a biztosítom is elfogad. Van még kérdés esetleg?!