Ennek hírértéke van: energetikai tanúsítvány azonnal!

Néha bizony csúnyán félrevihetnek a hírek

Olyan sok felesleges dologról lehet olvasni néha a médiában. Sokszor már-már azt érzem, hogy az egyébként tájékoztató jellegű, gazdasági-világi orgánumok is kezdenek a bulvár lapok színvonalára süllyedni. Annak van hírértéke, ha valaki, akinek a neve ismert a médiából, valami meghökkentő esemény kapcsán bekerül a hírekbe. És aztán persze amikor kattintasz, rá kell jönnöd, hogy maga az esemény nem is akkora nagy szám, mint amekkora a felhajtás körülötte. Egyre több az ilyen hatásvadász, úgynevezett clickbait cím, ami tényleg kifejezetten csak az a célt szolgálja, hogy az emberek kattintsanak egy bizonyos témával kapcsolatban. Nagyon szomorúnak találom, hogy a korábban jó hírnévnek örvendő sajtóorgánumok tekintetében is ugyanezt a tendenciát látom. De hát mit lehet tenni? Kénytelenek vagyunk még inkább szelektálni, melyek azok a platformok, amiket követünk, és melyek, amelyeket nem….

Az energetikai tanúsítvány azonnal bizony nem clickbait!

Mostanság egyébként sem érek rá azon keseregni, hogy nem olyan minőségűek a hírek, mint néhány évvel ezelőtt voltak… Más tölti ki ugyanis az időmet: szeretném eladni a szüleimtől örökölt lakásomat. Így aztán mostanában olyan típusú híreknek, cikkeknek járok utána, amelyek energetikai tanúsítással foglalkoznak. Nagyon sok nem megfelelő oldalba belefutottam persze ebben a témakörben is. Az e-tanusitas.eu oldal “energetikai tanúsítvány azonnal” felkiáltása azonban tényleg nem pusztán clickbait, a csapat nagyon is komolyan gondolja ezt az ajánlat tételt! Egy ismerősöm ajánlotta a figyelmembe az oldalukat, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire pozitív lesz, amit aztán az oldalukon olvasni fogok. Márpedig úgy néz ki, a szolgáltatás, amit az oldalon ajánlanak, valóban a gyorsaság és mindemellett a precíz, pontos munkavégzés ígéretét rejti magában.

energetikai tanúsítvány azonnal
Az e-tanusitas.eu csapata azonnal, akár 2 órán belül rendelkezésre bocsátja a szükséges energetikai tanúsítványt!

Így kérhetsz azonnal energetikai tanúsítványt

De hogy is működik maga a folyamat? Az e-tanusitas csapata az oldalon azt ígéri, hogy 24 órán belül elkészülnek a tanúsítással, és ezért még csak félárat sem kell fizetnünk, mert ez a csomag része! Amikor ezt olvastam, egy pillanatra elgondolkoztam: biztosan lehet hinni az oldalnak? Hogy tudják ilyen gyorsan megoldani az energetikai tanúsítást? Az energetikai tanúsítvány azonnal történő kiállításának és hozzáférhetőségének azonban teljesen logikus, és egészen egyszerű a receptje. A titok az oldal szerint az, hogy a csapat nagyon jól strukturálja és osztja fel a tagok között a munkát. Amíg ugyanis egy munkatársuk magát a méréseket végzi a helyszínen, addig az irodában a többi munkatárs tud haladni az előkészületekkel. És amint a mérést végző kollégától megkapják a szükséges adatokat, az irodai csapat már el is kezd dolgozni a tanúsítványon.

Délután, a nap végén pedig már érkezik is a futár, aki a már elkészült tanúsítványokat felveszi, és a rákövetkező nap ki is tudja szállítani az ügyfelek részére. Így valóban megvalósítható, hogy akár egy nap alatt elkészüljön és odaérjen az ügyfélhez a dokumentum! Persze ahhoz, hogy az energetikai tanúsítvány azonnal elkészüljön, szükség van az ügyfél együttműködésére is. Nagyban tudja például gyorsítani a munkafolyamatot, ha rendelkezésre áll az ingatlan tervrajza, vagy bármiféle műszaki dokumentációja. Általánosságban elmondható, hogy ha bármilyen információ rendelkezésre áll az ügyfél részéről, azt érdemes mihamarabb megosztani a tanúsítást végző kollégákkal. Így garantált, hogy az energetikai tanúsítvány azonnal elkészülhessen! Ráadásul maga a szolgáltatás megrendelése is nagyon kézenfekvő. Ehhez nem kell mást tenni, mint kitölteni az oldalon található űrlapot a megrendeléshez. Aki pedig most rendeli meg a szolgáltatást, az akár egy 4000 Ft értékű Ingatlan Kisokost is kaphat a megrendelése mellé! Én biztosan velük fogom elvégeztetni a tanúsítást. Nektek is jó szívvel ajánlom a gyors és megbízhat csapatot!