A lehető legjobb helyre vittem az autómat, mikor elromlott

A híreket olvasgattam épp, mikor bevillant, hogy ideje lenne elvinni az autómat egy olajcserére. Nemrég költöztem a fővárosba, így kicsit tanácstalan voltam, hogy kihez is fordulhatnék. Tudom, hogy az olajcsere nem nagy ördöngösség, de szerettem volna eleve egy olyan autószervizt találni, ahol minden szükséges karbantartási, javítási munkát el tudnak végezni.

Így felhívtam pár új kollégát, hogy segítsenek és egyértelműen azt mondták, hogy a Méta Autószervizben van a helyem. Ez egy márkafüggetlen szerviz a 19. kerületben, jól megközelíthető helyen. Emellett pedig profik és megbízhatók, korrektek. Pontosan erre van nekem is szükségem. Nemrég vettem az autómat, pár éves korában, és eddig lekopogom, hogy semmi komolyabb baja nem volt még. De bármikor lehet, és ezt igyekszem szem előtt tartani. Mi magunk is sokat tehetünk egyébként azért, hogy hosszú időn át jó szolgálatot tegyen az autónk. Ennek egyik alappillére pedig a rendszeres karbantartás. Aminek része a rendszeres olajcsere. Az olaj a hűtésben és a kenésben is részt vesz, elengedhetetlen, hogy ne legyen sűrű, iszapos, tele fémforgáccsal, mert így egyik feladatát sem tudja ellátni. A Metaautoszerviz.hu pedig a megfelelő minőségű és mennyiségű olajjal tölti fel a rendszert, és természetesen gondoskodnak az olajszűrő cseréjéről is.

Amikor megvettem az autómat, tudtam, hogy nagyon fogok rá vigyázni. És most már azt is tudom, hogy a Metaautoszerviz.hu ebben maximálisan a segítségemre lesz. Legyen szó akár például a gumicseréről. Amit szintén nem szeretek elhanyagolni. Nem tartozom azok közé, akik a mínuszokban még nyári gumival közlekednek, aztán az első nagyobb havazás után órákat állnak sorban a gumiszerelőnél. Én időben, ahogy tanácsolják a szakemberek, tehát plusz 7 fok alatt már lecseréltetem az abroncsokat és ugyanígy tavasszal is megvárom, míg plusz 7 fok felett lesz a hőmérséklet.

Na de visszatérve a Méta Autószervizre. A Metaautoszerviz.hu garanciát vállal az általa elvégzett munkára és a beszerelt alkatrészekre, ami igazán előnyös ajánlat. Független szervizként pedig valamennyi autómárka javítását vállalják, legyen szó akár személyautókról akár kisteherautókról. A kollégáim jó szívvel ajánlották a Metaautoszerviz.hu autószervizt, ezért esett rájuk a választásom. És nem csalódtam, bár eleddig csak a kötelező karbantartási munkálatokat végeztettem el velük, és remélem, hogy a jövőben sem lesz nagyobb javításra szükség. De legalább tudom, hogy ha így lenne, akkor kihez fordulhatnék.