A hírekben hallottam a napelem pályázatokról

Már régóta szeretnék megújuló energiaforrást használni a házunkban, így azonnal felkaptam a fejem, amikor a hírekben magánemberek számára is elérhető napelem pályázatokról volt szó. Nagyon felvillanyozott, így gyorsan nekiláttam utána nézni, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni az igényléshez.

A napelempalyazatok.hu oldal nagy segítségre volt mindebben. Először magát a pályázatot néztem meg jobban. A támogatást nem csak napelemekre lehet igényelni, hanem bármire, ami energetikailag korszerűbbé teszi a a lakásunkat. A folyamat nem bonyolult, és a cég munkatársai minden egyes résznél segítenek. Nem csak a papírmunkát vállalják át helyettünk, hanem a helyszíni szemle, a tervezés és kivitelezés is benne van a repertoárjukban.
Kifejezetten örültem, hogy ennyire átfogó szolgáltatást nyújtanak, ugyanis nem tudom, olyan-e a házunk teteje, mint amit az oldalukon írnak. A napelem panelek mérete többféle lehet, és kérdéses, hogy a tetőnk megfelel-e bármelyiknek. Szerencsére nem az én tisztem mindezt eldönteni, hanem a napelempalyazatok.hu szakemberei lesznek azok, azok pontos számításokkal és mérésekkel eldöntik, hogy kiépíthető-e a rendszer. Mivel számukra az ügyfél elégedettsége az első, és garanciát vállalnak a munkára, biztosan nem fognak fals információt mondani, mielőtt fejest ugrunk a kivitelezésbe.
Sőt, újabb piros pont, hogy az előzetes felmérések díjmentesek, így nem kell pénzt fektetnünk bele azelőtt, hogy megbizonyosodunk a dolog működőképességéről.

A híreket ezek után is figyelni fogom, hiszen most is remek infókhoz jutottam. Ha a napelem panelek mérete megfelelő, akkor a híreknek köszönhetően hamarosan az én otthonomban is napelemek termelik majd a háztartás áramszükségletét.